DKK 300,00

Quinta das Lamelas

27.08.2016 kl. 15:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 300,00

Quinta das Lamelas er meget kendte for deres høje kvalitet, særligt indenfor de hvide portvine. Et hus som endnu ikke er så kendt, men stormer frem lige pt. Kom og smag 6 rigtig gode portvine, og så historie og oplæg af Anders Christiansen, som er manden bag portvinsoplevelser.dk og meget mere.

Quinta das Lamelas er ikke voldsomt meget repræsenteret i Danmark. Men hvis man tager på portvinsbar i Porto, og spørger efter noget rigtig godt hvid og tawny, så kan man være sikker på at Quinta das Lamelas er blandt de bedst.

Nu får du muligheden for at smage 6 rigtig gode vine, ud fra følgende program:

  1. 10 y White
  2. 20 y dry White
  3. LBV 2011
  4. Vintage 2009
  5. 10 års tawny
  6. 20 års tawny
Ud over det, så vil der være mulighed for at smage Lamelas vilde 40 års hvid til en fordelagtig pris.

Hele perlerækken af portvine præsenteres af Anders Christiansen, som bl.a. er bag portvinsoplevelser.dk og ac-vine.dk.

Og så finder vi selvfølgelig nogle gode tilbud frem på de smagte vine... :-)

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.