DKK 549,00

Gourmet og Portvin

24.09.2016 kl. 14:30 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 549,00

Portvin til maden er noget der tit bliver snakket om. Derfor har vi nu lavet en rigtig spændende smagning, hvor vi parrer portvin og mad. Konceptet bliver 6 retter gourmet cuisine i tapas stil med tilhørende 6 portvine fra barens kort.

Der bliver tit snakket om, at det er muligt at drikke portvin til andet end dessert. Oftest bliver der måske våget en tør hvid til en fiskeret, men der er ikke mange, der har taget den skridtet videre. Det vil vi gerne lave om på.


Derfor har vi sammensat en 6 retters gourmet cuisine i tapas stil, og serverer dertil en forskellig portvin til hver ret. Ideen er at åbne folks øjne, hjerter og smagsoplevelser for de store nuancer, som vi mener der er i portvin.


Det vil være en smagning, der ligger fokus på både vin og mad, så vi anbefaler at man ved lidt om portvin fra starten, ved f.eks. at tage en begyndersmagning. Der vil blive fokus på, hvad I synes om vores valg af vin til mad og derfor mindre fokus på vinens nuancer, som vi normalt har til vores smagninger.

Mad og Vine

Laksetartar - jordskokke - mandler

Taylors Chip Dry


Kyllingepaté - blomme - brioche

Krohn 10 år Tawny


Gåsebryst - brombær - vinaigrette

VZ 2010 LBV


Oksemørbrad - vilde svampe - peber/morkel sauce

Dow’s 2000 Vintage


36 mdr. Comté - valnødder - sprødt

S. Leonardo 20 år Tawny


Chokolademousse - hasselnødder

Burmester 1989 Colheita

Der vil ikke blive taget højde for allergier. Retter indeholder spor af nødder, svampe, mælk osv.

Smagningen bliver arrangeret af Mads Jacobsen og David Hesselfeldt. To glade portvins entusiaster der har været i Porto flere gange og i fritiden går op i vin og mad. Mads er socialrådgiver og bor i Haslev på en lille selvforsynende gård, hvor en stor del af råvarerne til smagningen kommer fra. David er Digital Marketing og Projektleder og bor i København.

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!)