DKK 500,00

Velgørenhedsarrangement hos ambassadøren

19.11.2016 kl. 15:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 500,00

Portvinsbaren holder i samarbejde med den portugisiske ambassadør en velgørenhedssmagning i ambassadørens bolig i Charlottenlund. Her smages på 6 portvine og der bliver holde et lille oplæg om hver vin. Pengene går til velgørenhed i Guinea-Bissau

Efter et arrangement i ambassadørens bolig, blev Portvinsbaren og ambassadøren hurtigt enige om, at en portvinssmagning i boligen ville være et perfekt udgangspunkt for et velgørenhedsarrangement.

Ambassadøren er naturligvis til stede for at støtte op om projektet.

Selve arrangementet er en portvinssmagning, hvor der skal smages på seks top-portvine. Hver vin vil få en kort introduktion - enten af det enkelte hus eller af en portvinsconnoisseur. Introduktionerne kommer til at foregå delvist på dansk og engelsk.
Der forventes at være plads til cirka 35 personer til smagningen i ambassadørens bolig. Dette intime og eksklusive arrangement kommer til at have varighed på små 3 timer.

Billetter sælges til 500kr pr stk. En superpris når man kigger på med følgende program - og som går til ren velgørenhed!

1. Nieeport, 10 års tawny

2. Taylor, vintage port single quinta Vargellas 2005

3. Fonseca, vintage port 2009

4. Dow's, vintage port 1985

5. Ferreira, vintage port 1978 (magnum)

6. Kopke, colheita 1966, præsenteret af Sonia Figuera

Ambassadøren har ingen økonomisk interesse i projektet, og alle billetindtægterne går ubeskåret til projektet ”Tabanka ku Saúde” i Guinea-Bissau via ONGet VIDA.
Pengene går til genopbygning af sundhedscenteret Centro de Saúde Jalmete, som står ufærdigt.
Sundhedscentret vil komme til at servicere 2.035 mennesker, som primært vil bestå af gravide kvinder og små børn.

Portvinsbaren modtager ingen af pengene fra billetindtægterne, men kan tjene penge på et eventuelt mersalg efter arrangementet. De enkelte huse såvel som Portvinsbaren får dog (forhåbentlig) positiv omtale. Pressen bliver også inviteret til arrangementet.

Adressen for afholdelse bliver tilsendt til alle tilmeldte 2 dage inden arrangementet starter.

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.