DKK 250,00

Risalamande- og portvinssmagning 17. dec

17.12.2016 kl. 15:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 250,00

"Hvilken portvin skal jeg dog købe til risalamanden?" Det spørgsmål har de fleste nok stillet sig selv i løbet af december måned. Det finder vi ud af i Portvinsbaren i december. Kom og smag skøn risalamande kombineret med 4 forskellige portvine

"Hvilken portvin skal jeg dog købe til risalamanden?" Det spørgsmål har de fleste nok stillet sig selv i løbet af december måned.

Portvinsbaren finder løsningen. Lørdag den 17. december afholder vi en risalamande og portvinssmagning. Her smager vi fire forskellige portvine* til risalamanden. Men det bliver ikke helt almindelig risalamande. Vi sørger for to portvins-risalamande. En hvor mandlerne har ligget i 10 års tawny i 24 timer, og en hvor vi blander hvid portvin i risalamanden.

Så kom og vær med til at løse en af julens store mysterier (valg af portvin) og kom og få inspiration til den kommende risalamande til juleaften.

*4cl af:
Quevedo Rosé
S. Leonardo 10 års hvid
S. Leonardo 10 års tawny
Maroccos LBV 2007

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så