DKK 345,00

Taylor's smagning 21. januar

21.01.2017 kl. 15:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 345,00

Smag portvinene fra Taylor’s, som er et personligt ejet firma med mere end 300 år på bagen. Verdens største brand, som er grundlagt ved top kvalitet i deres vine. Vi smager på 6-7 stk.

Lørdag den 21. januar slår vi dørene op til en fantastisk Taylor's smagning. Vi får besøg af Uwe Lassen som er Taylor's salgsekspert her i Danmark, så der er lagt op til en meget fornøjelig eftermiddag, med stor viden og gode røverhistorier om portvin fra Taylor's.


Eftermiddagens program står på en bred portefølje fra Taylor's, som virkelig viser bredden, men også der hvor Taylor's er stærkest - deres ruby, og særligt de mange gode vintage port.

  1. Hvid Chip Dry
  2. 10 års Tawny
  3. 20 års Tawny
  4. LBV 2011
  5. Single quinta Vargellas 1996
  6. Single quinta Vargellas 2004
  7. Tilbud om at købe et glas Taylor's vintage port 1985 og/eller 2011 til en særlig fordelagtig pris.
Taylor's er et kæmpe hus, kom og hør og smag hvorfor de har opnået det!

Se mere om vinene her

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.