DKK 300,00

Ramos Pinto smagning 25. marts

25.03.2017 kl. 15:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 300,00

Ramos Pinto er et utrolig populært hus rundt omkring i verden. Den store succes skyldes primært deres usædvanlige lækre tawnies. Til smagningen skal vi da også smage på 10, 20 og 30 års, og så topper vi det op med en hvid, en LBV og en topanmeldt vintage port fra 2000.

Historien om huset Ramos Pinto starter ved Adriano Ramos Pinto. Ud over at være særdeles god til at lave portvin, så havde han også en kunster gemt i sig. Dette kom til udtryk i farverige malerier, som stadig den dag i dag pryder Ramos Pinto logde i Vila nova de Gaia (Porto).

Ramos Pinto er mest kendt for deres blandingstawnies. Og her har de en suveræn topanmeldt portefølje fra 10 til 30 års. En tårnhøj standard, som mange huse forgæves forsøger at forfølge.

Dagens oplægsholder er portvinsekspert og -entusiast, en skøn hyggeonkel, formand for Portvinsklubben af 1981, og en skøn skøn oplægsholder Robert Metasch. Meget få i Danmark er på højde med Robert, når først røverhistorierne kører, og viden om portvin bliver sat på prøve.

Programmet for Ramos Pinto smagningen bliver

  1. Hvid
  2. LBV 2012
  3. Vintage port 2000
  4. 10 års tawny
  5. 20 års tawny
  6. 30 års tawny

Som I kan se, så er det utrolig lækre vine der er tale om!

Så hvis man er til lækker portvine, serveret i hyggelige omgivelser, og ønsker at vide mere om Ramos Pinto, så skynd jer at slå til inden den bliver udsolgt.


Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.