DKK 549,00

Gourmet og Portvin - efterår 2017

23.09.2017 kl. 14:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 549,00

Portvin til maden er noget der tit bliver snakket om. Derfor har vi nu lavet en rigtig spændende smagning, hvor vi parrer portvin og mad. Konceptet bliver 6 retter gourmet cuisine i tapas stil med tilhørende 6 portvine fra barens kort.

Vi følger op på kæmpesuccessen fra efteråret 2016, med endnu et skønt Gourmet og portvinsarrangement.

Der bliver tit snakket om, at det er muligt at drikke portvin til andet end dessert. Oftest bliver der måske våget en tør hvid til en fiskeret, men der er ikke mange, der har taget den skridtet videre. Det vil vi gerne lave om på.


Derfor har vi sammensat en 6 retters gourmet cuisine i tapas stil, og serverer dertil en forskellig portvin til hver ret. Ideen er at åbne folks øjne, hjerter og smagsoplevelser for de store nuancer, som vi mener der er i portvin.


Det vil være en smagning, der ligger fokus på både vin og mad, så vi anbefaler at man ved lidt om portvin fra starten, ved f.eks. at tage en begyndersmagning. Der vil blive fokus på, hvad I synes om vores valg af vin til mad og derfor mindre fokus på vinens nuancer, som vi normalt har til vores smagninger.

MENU


Tagliatelle med krabbe al limone

Maynards 2007 Hvid Colheita


Krustade-trio

Taylors 20 års Tawny


Okse Taco - Rodfrugt relish - Brombær sauce

Van Zeller LBV 2010


Svinekæbe - rødvins-glace

Quinta do Noval LBV 2011


Cremet ost - rødbede - honning

Gould Campbell 1985 Vintage


Blommer i portvin - ristede nødder

Krohn 10 års Tawny


Der vil ikke blive taget højde for allergier. Retter indeholder spor af nødder, svampe, mælk osv.

Bemærk venligst at billederne er fra menuen i den første Gourmet og Portvinssmagning, og derfor ikke for den kommende. Retterne passer derfor ikke med billederne.

Smagningen bliver arrangeret af Mads Jacobsen og David Hesselfeldt. To glade portvins entusiaster, der har været i Porto flere gange og i fritiden går op i vin og mad. Mads er socialrådgiver og bor i Haslev på en lille selvforsynende gård, hvor en stor del af råvarerne til smagningen kommer fra. David er Digital Marketing og Projektleder og bor i København.

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 3 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 3 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!)