DKK 395,00

Taylor's smagning 13. januar

13.01.2018 kl. 15:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 395,00

Smag portvinene fra Taylor’s, som er et personligt ejet firma med mere end 300 år på bagen. Verdens største brand, som er grundlagt ved top kvalitet i deres vine. Vi smager på 6-7 stk.

Lørdag den 13. januar slår vi dørene op til en fantastisk Taylor's smagning. Vi får besøg chefen for Best Selection Tim Petersen. Han har holdt en Taylors smagning tidligere i baren, og gjorde det knald godt. Tim har virkelig stor ekspertise indenfor portvin og Taylors, så der er lagt i kakkelovnen til en meget fornøjelig eftermiddag, med stor viden og gode røverhistorier om portvin fra Taylor's.


Eftermiddagens program står på en bred portefølje fra Taylor's, som virkelig viser bredden, men også der hvor Taylor's er stærkest - deres ruby, og særligt de mange gode vintage port.

  1. Hvid Chip Dry
  2. 10 års Tawny
  3. 20 års Tawny
  4. LBV 2012
  5. Single quinta Vargellas 2012*
  6. Vintage port 1985
  7. Tilbud om at købe et glas Taylor's vintage port 2003 (100 point Robert Parker) til en fordelagtig pris.

Taylor's er et kæmpe hus, kom og hør og smag hvorfor de har opnået det!


Der tilgår snart et smagehæfte, hvor I kan se nærmere på historien og de vine vi skal nyde på dagen

* billederne viser en Single quinta Vargellas 2004, men denne gang skal vi smage på 2012 årgangen


Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.