DKK 395,00

Palmer smagning v/ Marco Andreis

10.03.2018 kl. 14:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 395,00

Palmer er et helt nyt hus i Danmark og det nye flagskib fra Van Zeller familien. Van Zeller familien har lavet vine for mange af de store huse og har nu selv huse som bl.a. Maynards, Feuerheerd og Barao de Vilar. Vi håber I er lige så spændte som os på at smage herlige portvine fra det nye hus, og for at se om det virkelig er et nyt top hus.

Samuel Palmer var en af de første 3 ”shippere”, der eksporterede portvin til England. Dette dokumenteres allerede i det 17. århundrede i lokale notater og kildesamlinger.

Samuel Palmer klarede portvinshandelen samtidig med at han var en stor købmand og ellers levede af at sælge klipfisk & uld til skibstrafikken imellem England, Portugal og Newfoundland.

I 1685 købte han det storslåede gods ”Casa de Melladas” syd for Porto. Dette sted var i familiens eje mere en 200 år og dannede base for familiens store handelsvirksomhed. Sent i det 20. århundrede blev Melladas dog solgt til det kendte store kork- firma Amorim som også i en periode stod bag flere portvinshuse, bla. Burmester.

Casa de Melladas – er den dag i dag hovedsæde for Amorim-familiens økonomiske aktiviteter i Portugal.

Nu har 15. generation af den kendte portvinsfamilie genoptaget navnet Palmer og viderefører de stolte traditioner som gestalter sig i de skønne portvinsflasker. Van Zeller-familien har lavet portvine i utallige sammenhænge  bl.a. i regi af husene Kopke, Burmester, Borges og Noval og i de seneste år i deres egne mærker, Barãro de Vilar,  Maynards og Feuerheerd´s.

Glæd dig til en oplevelse på højt niveau i disse vine.

Programmet for dagen er hele 8 vine, og smagningen tager derfor 2,5 time.

  1. Rosé
  2. LBV 2013
  3. Colheita 2004
  4. 10 års
  5. 20 års
  6. 30 års
  7. 40 års
  8. Vintage port 2015

Som I kan se, så er der lagt op til en høj kvalitets smagning. Men da huset skal introduceres, så sælger vi billetter til en skarp pris for 8 vine.

Vi glæder os til at se jer!

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.