DKK 75,00

Portvin og fællessang d. 23. januar

23.01.2018 kl. 20:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00

AFLYST PGA. FOR FÅ TILMELDINGER Kom og syng med i Portvinsbaren. Vi serverer et skønt glas portvin (incl i prisen), og vi har fundet musikalsk indpisker, der spiller op til en god gang fællessang. Du forkæler verden med din skønne ryst - kan det bliver ikke meget mere hyggeligt?!?

Vi har tidligere taget ”gamle” traditioner og sat dem sammen med portvin, ofte med stor succes. Nu prøver vi at tage endnu et skridt i den retning, nemlig en gammel "dannelses"-slager; Fællessangen.

Portvinsbaren indbyder til fællessang i baren på Kingosgade 4, tirsdag den 23. januar kl. 20.00 til 21.00. Således vil ganen være fugtig og hjernen skarp når de skønne toner fra nogle af "bål-sangene" og "klassikerne" synges.

Ved ankomst serverer vi en af følgende vine efter eget valg:

  • Quevedo rosé eller,
  • Dows LBV 2009 eller, 
  • Kopke 10 års tawny

Tag livs-ledsageren i hånden, eller kom som dig selv. Vi har ingen forventninger til tonerne der kommer ud af jer, men håber I er med på at synge lidt.

Vi ses til endnu et hyggeligt arrangement i Portvinsbaren!


Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.