DKK 425,00

Burmester smagning

05.05.2018 kl. 14:30 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 425,00

Burmester er et af de ældste portvinshuse, og indenfor tawny er det helt unikke og førende indenfor den bedste kvalitet. Vi har været så heldige at få fat i nogle rigtig gode Burmester portvine, som vi gerne vil dele med jer. Portvinene bliver præsenteret af sommelier Daniel Fink, som til dagligt er hos Philipson wine, så jeg er sikker på at vi kan forkæle jer til denne særlige smagning!

Burmester - topkvalitet fra et af Portugals ældste portvinshuse

Burmester blev grundlagt i 1750 og er således et af de ældste portvinshuse. Burmester har altid stået for traditionel portvinsfremstilling, men eksperimenterer også med moderne produktionsmetoder. I 2005 blev Burmester en del af Sogevinus Fine Wines, som har som sit mål være den førende aktør inden for portvin og bordvin i Portugal. Koncernen ejer i dag 5 forskellige portvinshuse, hvoraf Burmester kvalitetsmæssigt er spydspidsen. Ejerskabet af netop disse 5 portvinshuse gør Sogevinus Fine Wines til markedsleder inden for Tawny-typen, en position som man via nye investeringer vil søge at udbygge. Burmester og Krohn er de eneste huse der scorer 5 ud af 5 mulige point indenfor tawny i Mr. Portvins bibel "Portvin" - 2. udgave af Henrik Oldenburg.

Dagens smagning bliver et kronologisk tilbageblik i Burmester fantastiske kavalkade af skønne colheitas, dog startende med en lækker vintage fra 2000. Så her er en unik mulighed for at følge historien, noterne og ælden af fadlagret colheita gennem et tilbageblik fra omkring starten af dette århundrede og tilbage til 1955.

I vil blive ført gennem smagningen af sommelier Daniel Fink som til dagligt arbejder for Philipson wine, som salgschef.

  1. Vintage port 2000
  2. Colheita 1987
  3. Colheita 1985
  4. Colheita 1981
  5. Colheita 1966
  6. Colheita 1955

Mulighed for at tilkøbe Colheita 1950 til en meget fordelagtig pris

Så kom til Burmester smagning og få mulighed for at smage noget at det bedste og billigste portvin i Danmark.


Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.