DKK 75,00

Pub Port Quiz i baren

18.04.2018 kl. 20:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00

Hvem elsker ikke at sidde på en pub, nyde et godt glas, og blive udfordret på sin paratviden? Det gør vi - så nu prøver vi det i Portvinsbaren. Vi byder velkommen til verdens første Pub Port Quiz!

Vi har stor succes med vores banko-aftener hvor portvin og banko kombineres i en spændingsrig og smagfuld cocktail. Nu introducerer vi et nyt projekt i Portvinsbaren.


Efter meget snak med vores kære kunder over bardisken, har vi efterhånden erfaret at de både er skarpe, intelligente og lynhurtige. Det er vist også videnskabeligt bevist at kloge mennesker drikker portvin.

Men hvem er egentlig mest alvidende? Det prøver Portvinsbaren nu at finde ud af, når vi lancerer ”Quizaften i Portvinsbaren”

Det bliver en holdquiz i klassisk pub quiz-stil med eftertragtede portvinspræmier. Arrangementet forventes at vare cirka 2 timer.

Ønsker du at deltage, skal du stille op med et hold á 3-6 personer. I vil blive udfordret i spørgsmål i mange forskellige kategorier – selvfølgelig vil der også være enkelte portvinsrelaterede spørgsmål.

Vi udbyder den billigt her første gang, for at se om det er noget der kan friste, og for at få tilbagemeldinger fra jer, vores skønne gæster, så vi kan blive klogere på at lave et super arrangement.

Ved ankomst serverer vi en af følgende vine efter eget valg:

  • Quevedo rosé eller,
  • DR LBV 2011 eller, 
  • Kopke 10 års tawny

Vi guider naturligvis for dem der måtte være lidt usikre på valget.


Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele retur. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.