DKK 395,00

Kopke smagning v/ Marco Andreis

09.06.2018 kl. 15:00 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 395,00

Kopke er det ældste portvinshus, og stammer helt tilbage fra 1638! Med øje for kvalitet er det lykkedes at bibeholde det traditionsrige hus, så vi stadig den dag i dag kan nyde et skønt glas Kopke portvin. Flaskerne er beklædt med påmalede bogstaver, og Kopke oser af kvalitet. Marco Andreis kommer og underholder med en utrolig portvinsviden, og en knastør kærlig humor, vil han lede os igennem Kopkes unikke fadlagerede vine.

Sidst vi lavede Kopke smagning med Marco ved roret, der blev smagningen udsolgt på meget kort tid. Om det kan tilskrives Kopkes fantastiske portvine, eller Marcos underholdende stil at afholde smagninger på, det vides ikke. Faktum er det, at den 9. juni kommer Marco igen og holder Kopkesmagning, og at det bliver en helt fantastisk eftermiddag.

Kopke er det ældste portvinshus, og stammer helt tilbage fra 1638! Med øje for kvalitet er det lykkedes at bibeholde det traditionsrige hus, så vi stadig den dag i dag kan nyde et skønt glas Kopke portvin. Flaskerne er beklædt med påmalede bogstaver, og Kopke oser af kvalitet.

Det flotte program

1.      Kopke white 10 års

2.      Kopke white colheita 2005

3.      Kopke 10 års

4.      Kopke colheita 2000

5.      Kopke colheita 1989

6.      Kopke colheita 1978

7.      Mulighed for at købe Kopke colheita 1966

Vi glæder os til at høre røverhistorier fra Marco, som vanen tro med charme, godt humør og med en uhyggelig stor viden og portvin og portvinens produktion, vil underholde og føre os igennem Kopkes unikke tawnies.

Håber vi ses!

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn). Vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.