DKK 400,00

DR smagning ved Torben Mandrup

27.10.2018 kl. 14:30 Portvinsbaren, Kbh V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 400,00

Selv huset DR er et meget ungt hus i relation til de ældre portvinshuse, så har DR allerede gjort sig meget positivt bemærket her i Danmark. Torben Mandrup, som er den danske importør, kommer og fortæller om DRs fortræffelige vine. Mon ikke der er et par vine der smager "rasende godt" - det er der!

I 2001 overtog Domingos Ribeiro, en iværksætter drevet af sin lidenskab for vin, Quinta da Levandeira de Roncão. Hensigten har aldrig været at tjene en formue på projektet, men kærligheden til Douro og specielt til portvin, har drevet ham til at investere store summer i den gamle quinta. Dels i renovering og genplantning af marker, i Quintaens hovedhus og ikke mindst i produktionsudstyr. Han har siden høstet stor anerkendelse for sin ihærdighed.

Helt i vores ånd, satses der benhårdt på kvalitet fremfor kvantitet og sortimentet afspejler kun hvad der kan holdes indenfor denne filosofi. Deres 10, 20, 30 og 40 års Tawny har en dybde og kvalitet, som kun få kan måle sig med. De er fyldige, afrundede og frembyder stor kompleksitet.

Programmet vi skal smage denne skønne lørdag byder på

  1. Colheita 2005
  2. 10 års tawny
  3. 20 års tawny
  4. 30 års tawny
  5. 40 års tawny
  6. 50 års hvid
Mulighed for at tilkøbe et glas 70 års tawny (4cl) til meget attraktiv pris!

Udnyt muligheden for at smage rigtig gode vine sammen med den danske importør. Torben ved alt om Douro og portvin, og er herligt nede på jorden.


Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.