DKK 195,00

Portvinsbanko

05.03.2019 kl. 20:00 Portvinsbaren, Kbh V
Udsolgt

Billetsalget slutter:

05.03.2019 kl. 20:00

DKK 195,00

Banko er blevet utrolig populært og så er det skide sjovt! Portvin er utrolig populært, og smager skide godt. Hvem havde troet at de så "gammeldags" ting kunne sættes sammen til et sjovt og underholdende arrangement? Ikke desto mindre,så kommer det til at foregå i Portvinsbaren under navnet "Portvinsbanko"

Tradition er helt essentielt for portvin, og derfor også for os i Portvinsbaren. Så hvis man tror, at der bliver en masse nye tiltag til Portvinsbanko, så tager man fejl.

Vi følger standardreglerne med portvinspræmier (en herlig flaske portvin) til 1 række, 2 rækker (på samme plade), og hele pladen fuld. Det kommer vi igennem tre gange. Er der flere der får banko på samme nummer, så er der gevinst til alle dem der får banko.

Ved ankomst serverer vi en af følgende vine efter eget valg:

  • Rosé portvin eller,
  • En lækker LBV eller, 
  • 10 års tawny

Vi guider naturligvis for dem der måtte være lidt usikre på valget. Yderligere, så får man

  • tre plader udleveret.

Første omgang af Portvinsbanko er blevet afholdt i Portvinsbaren, og sikke en succes! Tror sjældent der har været SÅ god stemning, og så endda på en tirsdag aften. Så kom ned og deltag i Portvinsbaren. Det bliver overdrevet hyggeligt!

 - og så er der sidegevinster også ;-)


Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.